Terug naar Nieuws

Ben jij een jonge mantelzorger? Doe dan mee aan de JMZ Game!

Gepubliceerd op:

Op vrijdag 22 mei a.s. om 19.00 uur wordt de JMZ Game georganiseerd. Speciaal voor jonge mantelzorgers.

In deze online game strijdt je tegen andere jonge mantelzorgers om natuurlijk die felbegeerde cadeaubon van €20,- te winnen.

Hoe doe je mee?

Stuur een appje naar Kimberley: 06 307 18 512

Je ontvangt dan een linkje waarmee je vrijdag via een videoverbinding allerlei leuke opdrachten uit moet voeren. Wie is de snelste?

 

Jonge Mantelzorger?

Ben je jonger dan 24 jaar en is er bij jou thuis iemand heel erg ziek, gehandicapt of een heeft diegene een psychische aandoening dan ben je een jonge mantelzorger. Waarschijnlijk ziet het leven er voor jou wel wat anders uit dan het leven van je leeftijdsgenootjes. Je moet misschien wat meer doen in huis, meer rekening houden met de situatie thuis, kan je niet zo makkelijk je vrienden ontvangen en hebben je ouders niet altijd tijd voor jou en moet je vaker je eigen boontjes doppen.

Maar liefst 1 op 5 de kinderen en jongeren is jonge mantelzorger en heeft bijvoorbeeld een autistisch broertje, een zusje met een lichamelijke handicap of een ouder die ernstig ziek, verslaafd of in de war is. Je bent dus niet alleen!

De jongerenwerkers van Mensenwerk Hogeland organiseren speciaal voor jou activiteiten en kunnen je in contact brengen met kinderen en jongeren die hetzelfde meemaken. Je kan ook bij hen terecht met je vragen en problemen of om even je verhaal kwijt te kunnen.

 

07-07-2021

Jeugdtrainingen starten weer in oktober

Vanaf oktober 2021 starten onze weerbaarheidstrainingen voor kinderen weer! Naast de KIES trainingen (voor kinderen in een echtscheidingssituatie) zijn er:  
Lees meer