Terug naar Nieuws

Donderdag 19 januari: Alzheimer Café Winsum e.o. “Verliesverwerking en rouw”

Gepubliceerd op:

1672907042674_400_300_1672907069.jpg Wanneer je dementie hebt, dan weet je dat je niet weer beter wordt. Kun je dat verwerken en hoe ga je daar mee om? 

Wanneer je naaste dementie heeft, dan is er vaak sprake van afscheid nemen van hoe je naaste was. Hoe doe je dat? We gaan hierover in gesprek met Anne Nipius, geestelijk verzorger bij De Hoven. Zij ondersteunt mensen met dementie en hun naasten. Ook begeleidt ze zorgmedewerkers bij dilemma’s in de zorg voor mensen met dementie.

 

Donderdag 19 januari bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

 

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

 

Namens de werkgroep Alzheimer Café Winsum e.o.

Erik de Jong

E-mail: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl

23-01-2023

Jumbo sponsort thuiskamer Bedum

Op maandagmorgen 16 Januari 2023 vond de overhandigde Luc Medema, manager van de Jumbo in Bedum, een boodschappenkaart aan Thuiskamer Bedum. Bieuwko Pruis nam als eerste contactpersoon en in aanwezigheid van andere meedoeners (deelnemers en vrijwilligers) van Thuiskamer Bedum de gulle gift in o…
Lees meer