Terug naar Nieuws

KIES PRAAT- EN SPELGROEP IN HET HOGELAND Start dit najaar

Gepubliceerd op:

Welzijnsorganisatie Mensenwerk Hogeland organiseert dit najaar een KIES groep voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar wonende in de gemeente Het Hogeland. KIES is de afkorting voor Kinderen In Een Scheiding en is een groepsprogramma van 8 bijeenkomsten met spel- en creatieve werkvormen voor alle kinderen, die een scheiding hebben meegemaakt.

Bij een KIES groep is er ruimte voor hun verhaal, hun vragen, hun zorgen en kunnen ze hun eigen beste oplossingen ontdekken. Door te ervaren dat ze niet de enige zijn met vergelijkbare gevoelens, vragen, zorgen en ideeën voelen kinderen zich gezien en gehoord. Meer informatie over KIES kunt u vinden op de website www.kiesvoorhetkind.nl

 

Het KIES programma bestaat uit:

  • een informatieavond voor ouders op woensdag 12 oktober van 19.00-20.00 uur;
  • 8 groepsbijeenkomsten van 1 uur;
  • een gezamenlijke evaluatie met alle ouders/verzorgers van de deelnemers.

 

De groepsbijeenkomsten worden gegeven op woensdag 26 oktober, 2, 9, 16, 23, 30 november en 7 en 14 december van 15.45 - 16.45 uur.

Locatie: SWS Zoutkamperril, H. Doornbosweg 2a in Zoutkamp

 

Voor meer informatie kunt u bellen met Nicole Hoofs 06-30286677

Aanmelden kan via de mail naar: weerbaarheid@mensenwerkhogeland.nl

 

De kosten bedragen €15,- voor alle bijeenkomsten.

15-09-2022

Gemeente Het Hogeland waardeert mantelzorg

Bent u mantelzorger of krijgt u zorg van een mantelzorger? En woont u in de gemeente Het Hogeland? Dan kunt u de ‘waarderingsbon mantelzorg 2022’ t.w.v. € 50,00 aanvragen bij Mensenwerk Hogeland. 
Lees meer