Terug naar Nieuws

Mensenwerk Hogeland op de Markt in Winsum, Leens en Bedum

Gepubliceerd op:
Mensenwerk Hogeland op de Markt in Winsum, Leens en Bedum

In de Week van de Zorg en Welzijn (16 t/m 21 maart) openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren. Mensenwerk Hogeland treft u in die week op diverse plaatsen buiten op de markt. U bent van harte welkom!

In de Week van de Zorg en Welzijn (16 t/m 21 maart) openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren. Mensen kunnen een kijkje nemen in de “keuken” van de organisatie.

Mensenwerk Hogeland doet sinds 1 januari 2018 het welzijnswerk in het gebied van de gemeente Het Hogeland. De organisatie is al ruim twee jaar actief in dit gebied. Mensenwerk wil graag haar gezicht laten zien en we doen dat op drie plekken in gemeente Het Hogeland.

In de genoemde week zijn we te vinden op verschillende markten in het gebied. We presenteren ons zelf als organisatie om kennis te maken met de inwoners van het gebied. We gaan graag met mensen in gesprek over zaken die te maken hebben met zorg en welzijn. We houden van een positieve benadering en we willen graag kijken naar kansen en mogelijkheden. Wij houden ons bezig met vragen over opvoeding, relaties en financiën. We organiseren ook activiteiten voor jongeren, ondersteunen jeugd sozen, geven weerbaarheidstrainingen, bieden aardbevingsondersteuning en helpen met ons Steunpunt Mantelzorg bij langer zelfstandig thuis wonen.

 

 

De gesprekken zijn ook bedoeld om kennis te maken met de mensen van onze organisatie.

De planning is als volgt:

  • Dinsdag 17 maart 11.00-14.00 markt in Winsum
  • Woensdag 18 maart 9.30-11.30 markt in Leens
  • Donderdag 19 maart 13.00-16.00 markt in Bedum

 

Wij zien u graag!

17-04-2024

LEER JE ECHTE TALENTEN KENNEN – MET TALENTENFLUISTERAARS ELS PRONK EN LUK DEWULF

Op dinsdag 23 april komen de bekende ‘talentenfluisteraars’ Luk Dewulf en Els Pronk naar Het Hogeland om te laten zien hoe je je talenten beter kunt gebruiken. En daardoor meer energie, veerkracht en rust kunt krijgen. ‘Talent’ is volgens hen niet altijd iets waarin je uitbli…
Lees meer