Terug naar Nieuws

Nixz te doen in de herfstvakantie!

Gepubliceerd op:

In de zomervakantie was het al een groot succes, niks doen! De buurtwerkers van Mensenwerk Hogeland gingen maar liefst door 12 dorpen om allerlei sport, spel, theater en knutsel activiteiten aan te bieden. In de herfstvakantie herhalen ze dit feestje!

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 22 oktober Jeugdsoos, Mainstreet Eenrum13.00-15.30 uur
  • 23 oktober Jeugdsoos de Dump Ulrum 13.00-15.30 uur
  • 24 oktober Jeugdsoos, de Pluu Winsum13.00-15.30 uur

Gaan we echt niks doen?

Als je niks wil doen is dit mogelijk, lekker chillen of een praatje maken met leeftijdsgenoten. Uiteraard kun je ook IETS doen! In de zomervakantie was slijm maken een groot succes, deze succesformule zullen we uiteraard behouden! Er kunnen ook andere activiteiten gedaan worden, zoals: voetballen, slagballen, rugbyen, knutselen, wie is het, het moordspel en noem maar op. Dit zal op een naastgelegen veldje aangeboden worden.

Voor wie?

Voor alle jeugd en jongeren! In de zomervakantie waren er ook ouders fanatiek aan het knutselen, kortom iedereen is welkom.

Hou onze Facebook NIxz te doen Hogeland en Instagram pagina in de gaten voor meer informatie. “Nixz te doen”

13-12-2018

LAATSTE BEDUMER WAARDERINGSROOS UITGEREIKT AAN VRIJWILLIGERS SINTERKLAAS- EN KERSTBOOMGROEP

De laatste Waarderingroos voor vrijwilligersgroepen in de gemeente Bedum (periode november-december 2018) is donderdag 6 december uitgereikt aan de vrijwilligers van de Sinterklaas- en Kerstgroep Bedum. Traditiegetrouw stak Burgemeester Erica van Lente de lampjes van de kerstboom bij het herdenkings…
Lees meer