Terug naar Nieuws

Nixz te doen in de herfstvakantie!

Gepubliceerd op:

In de zomervakantie was het al een groot succes, niks doen! De buurtwerkers van Mensenwerk Hogeland gingen maar liefst door 12 dorpen om allerlei sport, spel, theater en knutsel activiteiten aan te bieden. In de herfstvakantie herhalen ze dit feestje!

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 22 oktober Jeugdsoos, Mainstreet Eenrum13.00-15.30 uur
  • 23 oktober Jeugdsoos de Dump Ulrum 13.00-15.30 uur
  • 24 oktober Jeugdsoos, de Pluu Winsum13.00-15.30 uur

Gaan we echt niks doen?

Als je niks wil doen is dit mogelijk, lekker chillen of een praatje maken met leeftijdsgenoten. Uiteraard kun je ook IETS doen! In de zomervakantie was slijm maken een groot succes, deze succesformule zullen we uiteraard behouden! Er kunnen ook andere activiteiten gedaan worden, zoals: voetballen, slagballen, rugbyen, knutselen, wie is het, het moordspel en noem maar op. Dit zal op een naastgelegen veldje aangeboden worden.

Voor wie?

Voor alle jeugd en jongeren! In de zomervakantie waren er ook ouders fanatiek aan het knutselen, kortom iedereen is welkom.

Hou onze Facebook NIxz te doen Hogeland en Instagram pagina in de gaten voor meer informatie. “Nixz te doen”

11-07-2019

Seniorenvoorlichter worden in de gemeente Het Hogeland?

De welzijnsorganisatie Mensenwerk Hogeland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zelfstandig wonende senioren van 75 jaar en ouder willen bezoeken. We zoeken seniorenvoorlichters voor de hele gemeente Het Hogeland.
Lees meer