Terug naar Nieuws

Ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers gemeente Hogeland

Gepubliceerd op:

 Op donderdagochtend 4 april organiseert het Steunpunt Mantelzorg Hogeland een Ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Hogeland.

 Zorgt u voor iemand in uw naaste omgeving vanwege een  psychische of chronische ziekte, lichamelijke of verstandelijke beperking of ouderdom? Dan bent u mantelzorger en van harte welkom in het kerkje van Wetsinge, Valgeweg 12 in Klein Wetsinge.

 

Tijdens deze ochtend ontmoet u lotgenoten, kunt u ervaringen delen en informatie uitwisselen. En natuurlijk kunt u van de gelegenheid gebruik maken om uw vragen te stellen. 

 

Tussen 10.00 en 12.00 uur is er koffie/thee met gebak en kunt u de expositie van Anne Post toe Slooten bezoeken. Anne is zelf mantelzorger én kunstenaar. Zij maakt collages met handgeschept papier, wol, zijde en andere materialen.

 

De eigen bijdrage voor deze ochtend is € 2,50 p.p.

U kunt zich tot 1 april aanmelden.

 

Voor inlichtingen en opgave kan contact op worden genomen met het Steunpunt Mantelzorg Hogeland, Monica Blom, M 06 488 74 339 (b.g.g. 0595 745 090), E m.blom@mensenwerkhogeland.nl 

18-04-2019

Project 'Mijn huis op maat' gestart tijdens bijeenkomst in Winsum

WINSUM – Dinsdag 16 april gaven burgemeester Henk Jan Bolding, Monique Koot (Mijn huis op maat) en Martijn Wevers (teamleider bandweerzorg) het startsein voor het project (brand)veilig wonen in de gemeente Het Hogeland.
Lees meer