Terug naar Nieuws

Ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers op woensdagmiddag 28 februari

Gepubliceerd op:

Op woensdag 28 februari organiseert het Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond in samenwerking met het Ontmoetingspunt Ulrum een gezellige en informatieve ontmoetingsmiddag voor mantelzorgers. Van 14.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom in het Ontmoetingspunt in Ulrum, Borgstee 3.

Hoe gaat het met ú?

Zorgt u onbetaald, langdurig en/of intensief voor iemand in uw naaste omgeving vanwege een chronische ziekte, ouderdom, psychische aandoeningen en/of verslaving, lichamelijk of verstandelijke beperking? Dan bent u mantelzorger. Tijdens de ontmoetingsmiddag is er tijd en ruimte om uw ervaringen en verhalen te delen. Wat is het laatste nieuws? Wat brengen de actualiteiten ons? Hoe ging het, hoe gaat het en hoe kijkt u naar de toekomst?

U kunt zich voor deze middag aanmelden bij:

Monica Blom, Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond

Telefoon:         (06) 488 743 39 (op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur)
Email:              m.blom@mensenwerkhogeland.nl

Diny Meinardi, Ontmoetingspunt Ulrum

Telefoon:         (06) 308 232 46

Heeft u vragen over het regelen van (vervangende) zorg, financiële of juridische zaken, praktische hulpmiddelen of aanpassingen in en om het huis? Of bent u op zoek naar lotgenotencontacten, een luisterend oor, tips of adviezen om overbelasting te voorkomen? Dan kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg. Samen met u zoeken we naar passende oplossingen.

Het Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond is een onderdeel van Mensenwerk Hogeland i.s.m. MJD.

24-04-2024

Dementiemonitor 2024

Heb je dementie of ben je mantelzorger van iemand met dementie? Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met je gaat. Vul dan de vragenlijst in en help ons de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren! Doe je ook mee? Invullen kan t/m 30 juni! Het invullen duurt 15-20 minuten. Tip: gebrui…
Lees meer