Terug naar Nieuws

Pilot Groninger Noodknop gaat beginnen!

Gepubliceerd op:

Montr en Mensenwerk Hogeland testen met een groep inwoners van het Hogeland een nieuw soort Noodknop. De Noodknop is bedoeld om veilig zelfstandig te wonen in onze uitgestrekte gemeente. De knop verbind jou met je eigen netwerk.

En de professionele meldkamer NVD (met gecertificeerde centralisten) zorgt ervoor dat er indien nodig de hulpverleningsdiensten ingeschakeld worden. De knop is door GPS binnen en buiten te gebruiken! Deelname aan de Pilot is geheel gratis. U kunt de knop testen gedurende de hele corona-crisis. De Noodknop wordt gebruiksklaar bij u thuis afgeleverd. Er is ruimte voor nog een paar deelnemers. Voor meer informatie of opgave via e-mail: info@mensenwerkhogeland.nl of telefoon: 0597-4745090 vraag naar Marcel van Leeuwen.

24-04-2024

Dementiemonitor 2024

Heb je dementie of ben je mantelzorger van iemand met dementie? Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met je gaat. Vul dan de vragenlijst in en help ons de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren! Doe je ook mee? Invullen kan t/m 30 juni! Het invullen duurt 15-20 minuten. Tip: gebrui…
Lees meer