Terug naar Nieuws

Update coronamaatregelen

Gepubliceerd op:

Op 25 februari zijn de coronamaatregelen versoepeld. Er gelden nog enkele coronamaatregelen. Op 15 maart beoordeelt het kabinet de coronamaatregelen die nog gelden. Dit gaat om onder andere de nog geldende mondkapjesplicht in het OV, het verplichte testen voor toegang (1G) en het thuiswerkadvies.

Nederland is weer open. We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Maar het virus is er nog steeds. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Dus het blijft voor iedereen wel verstandig om zich nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het coronavirus beperken. We willen dat op onze locaties iedereen zich veilig voelt.

Foto's

Bekijk ook

25-03-2024

Week van de Taal; activiteiten in Bedum, Winsum, Uithuizen en Leens

 Van 15 t/m 19 april 2024 is de week van de taal. Het Taalhuis organiseert, in samenwerking met Mensenwerk Hogeland en de bibliotheken, allerlei leuke activiteiten.
Lees meer
 
19-03-2024

 Rondje Gezond in Leens en Uithuizen!

  Gezonder leven? Wil jij iets veranderen aan de manier waarop je leeft? Ben je vaak moe of merk je dat bewegen niet meer zo makkelijk is? Dan is ons leefstijlprogramma 'Rondje Gezond' iets voor jou! Het programma duurt 10 weken. Samen gaan we stap voor stap op weg naar veranderingen in je le…
Lees meer
 
11-03-2024

Seniorenconferentie Ai, had ik dat geweten ... woensdagmiddag 13 maart in Hoogezand

Graag herinneren we je aan de Seniorenconferentie 'Ai, had ik dat geweten ...' op woensdag 13 maart; van 13.30 tot 17.30 uur; in het Kielzog theater, Gorecht Oost 157 in Hoogezand. Aan bod komen onderwerpen die samenhangen met een prettig en veilig leven, nu en in de toekomstsenior…
Lees meer