Terug naar Nieuws

Voorkomen van schulden is beter dan spijt achteraf

Gepubliceerd op:
Voorkomen van schulden is beter dan spijt achteraf

Nu al krijgen veel mensen te maken met verminderde inkomsten door de coronacrisis. Het is belangrijk om te voorkomen dat er schulden ontstaan.

Mensenwerk Hogeland kan daarbij helpen. Hulp op afstand maar toch dichtbij. Samen met u maken we een budgetplan dat van toepassing is op uw situatie. We kijken hoeveel er per maand te besteden is na het betalen van de vaste lasten. En dan kijken we waar eventueel op bezuinigd kan worden. Met tips en trucs leren wij u te voorkomen dat er schulden ontstaan. En we leren u op een goede manier financieel goed door de crisis heen te komen.

Nu schulden voorkomen is beter dan ze achteraf te moeten oplossen. Het hebben van schulden brengt veel stress met zich mee en volgens Mensenwerk Hogeland zit niemand daar op te wachten. Onze cliënten niet, maar zeker ook de schuldeisers niet.

Wij helpen graag om balans te brengen in uw financiele situatie.

Neem vandaag nog contact op met onze budgetcoach via ons algemene telefoonnummer (0595) 745 090 of via e-mail: info@mensenwerkhogeland.nl.

07-07-2021

Jeugdtrainingen starten weer in oktober

Vanaf oktober 2021 starten onze weerbaarheidstrainingen voor kinderen weer! Naast de KIES trainingen (voor kinderen in een echtscheidingssituatie) zijn er:  
Lees meer