Terug naar Nieuws

Weerbaarheidstraining 'Sterke kinderen' start 25 september

Gepubliceerd op:
Weerbaarheidstraining 'Sterke kinderen' start 25 september

 

De volgende weerbaarheidstraining Sterke kinderen gaat weer van start op 25 september.

In de training leren kinderen hun grenzen aan te geven en sterker in hun schoenen te staan, onder andere door het programma 'rots en water'. Er wordt ook aandacht besteed aan pesten en plagen. Ook social media komt hierbij aan bod.

 


Er zijn zes bijeenkomsten in gebouw 'De Meenschaar' in Bedum op dinsdagmiddag van 15.45 tot 17.15 uur. De cursus loopt van 25 september tot en met 6 november. De kosten zijn € 15,00 per kind voor de volledige training.

Ben of ken jij iemand die dit kan gebruiken? Aarzel niet en geef jezelf op! Aanmelden kan tot 20 juli. De cursus is inmiddels volgeboekt. Je kunt je al vast aanmelden voor de cursus die in het voorjaar van 2019 is gepland.

 

Meer informatie en opgave bij de trainster Kimberley van Oossanen: k.vanoossanen@mensenwerkhogeland.nl , t. 06 307 185 12

 

De eerste training heeft al mooie resultaten geboekt... meer daarover binnenkort!

24-04-2024

Dementiemonitor 2024

Heb je dementie of ben je mantelzorger van iemand met dementie? Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met je gaat. Vul dan de vragenlijst in en help ons de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren! Doe je ook mee? Invullen kan t/m 30 juni! Het invullen duurt 15-20 minuten. Tip: gebrui…
Lees meer