Zicht op inkomsten en uitgaven

Vind je het moeilijk je inkomsten en uitgaven te ordenen? Je financiële administratie doen is inderdaad niet altijd even makkelijk. Onverwachte gebeurtenissen zoals een scheiding of het overlijden van je partner kunnen er bovendien voor zorgen dat rekeningen zich opstapelen. Kom je er niet uit? Dan is Mensenwerk Hogeland er om je te ondersteunen en begeleiden.

Hoe helpen wij jou?

Onze medewerkers leren je hoe je overzicht kunt houden en dit overzicht kunt bewaren. Samen maken we een lijst van al je inkomsten en uitgaven. Zo zien we meteen welke uitgaven noodzakelijk zijn en waarop je eventueel kunt besparen. Ons doel is dat jij je administratie weer op orde krijgt en leert hoe je zelfstandig je inkomsten en uitgaven beheert.

Onze begeleiding

Wij helpen iedereen in de gemeente Het Hogeland die vragen heeft over geld, die meer wil weten over het ordenen van de eigen administratie, die geen overzicht meer heeft over de eigen inkomsten en uitgaven of in de schulden zit. Is dit bij jou het geval? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons.

Kosten

De begeleiding die wij jou bieden is gratis.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!