Woon-leer-werk traject

Is jouw thuissituatie geëscaleerd en wil je op eigen benen staan, maar weet je ook dat je dit nog niet alleen kunt? Dan biedt Mensenwerk Hogeland een apart begeleidingstraject. Niet alleen zelfstandig wonen, maar ook werken of leren staan hierbij centraal. 

Hoe helpen wij jou?

Samen met diverse partners werken we aan een nieuw traject om jongeren tussen de 18 en 27 jaar te begeleiden naar volwassenheid, waarbij jij als jongere uiteindelijk zelfstandig gaat wonen. Mensenwerk Hogeland verhuurt een woning aan jou en als dit goed gaat wordt na één jaar het huurcontract van de woning op jouw naam overgezet. Samen met de trajectbegeleider wordt er voor jou een plan van aanpak opgesteld en werk je aan de doelstellingen uit dit plan van aanpak.

Het woon-leer-werk traject is ook geschikt voor de groep die uitstroomt na een 'Beschermd wonen traject' en de stap naar zelfstandigheid nog een brug te ver is.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de trajectbegeleider van Mensenwerk Hogeland. Bel of mail naar (0595) 745 090 of info@mensenwerkhogeland.nl.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!