Jeugd & jongeren

Opgroeien kan lastig zijn. Als kind kun je gepest worden of moeite hebben met het maken van vrienden. Ook thuis kan het even niet zo lekker gaan. Soms voel je je machteloos en heb je het idee dat je problemen niet zelf kunt oplossen. Of weet je als ouder even niet hoe je je kind kunt helpen. Zoek je informatie over een bepaald onderwerp? Kijk dan eerst op de website van Kwaitwel, dé jongerensite van Mensenwerk Hogeland. Kwaitwel betekent 'ik weet het wel' in het Gronings. Kom je er met onze jongerensite niet uit? Dan kun je hieronder verder lezen en contact opnemen met Mensenwerk Hogeland.

Hoe helpen wij jou?

Mensenwerk Hogeland biedt gratis hulp en ondersteuning aan kinderen en jongeren t/m 23 jaar en aan hun ouders of verzorgers. Bijvoorbeeld hulp bij pesten, een echtscheiding en de gevolgen daarvan of spanningen thuis. Onze medewerkers hebben altijd aandacht voor het hele gezin en bieden een luisterend oor. Samen stellen we een plan van aanpak op en gaan we op zoek naar een oplossing. We werken hierbij samen met allerlei instanties, waaronder Sociaal Team Jeugd van de gemeente Het Hogeland.

Jij staat bij ons voorop. Dus hoe wij jou helpen mag je zelf bepalen. Is het ondersteuning of heb je genoeg aan praktische tips? Samen met jou kijken we naar wat jij nodig hebt.

Kwaitwel

1677660746161_250_140_1677660770.jpg Op de website Kwaitwel.nl vind je antwoord op bijna alle vragen die spelen bij jeugd en jongeren. Kwaitwel betekent 'ik weet het wel' in het Gronings. Voor vragen en direct telefonisch contact met iemand kun je ook op die website kijken.

1612169953095_750_1061_1675151796.jpg

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!