Opgroeien en opvoeden

Heb je vragen over opgroeien en opvoeden? Wordt jouw peuter heel boos als iets niet lukt of spijbelt je kind? Weet je niet hoe je hiermee om kunt gaan? Dan kun je terecht bij Mensenwerk Hogeland.

Hoe helpen wij jou?

Bij Mensenwerk Hogeland kun je terecht met al jouw vragen over opgroeien en opvoeden. In een kennismakingsgesprek inventariseren we jouw vragen. Samen met jou stellen we een plan van aanpak op voor jouw gezin, waarin we alle stappen verwerken die nodig zijn om te komen tot een oplossing. Dit kan zijn door met jou mee te kijken en je te adviseren of door samen in gesprek te gaan. In sommige gevallen is de hulp die wij kunnen bieden niet voldoende. Mocht het nodig zijn, dan schakelen we een andere organisatie in die jou verder kan helpen. Daarvoor werken wij samen met andere instanties, zoals Centrum Jeugd en Gezin, huisartsen, gemeenten, woningcorporaties en zorgaanbieders.

Babycafeez
Elke 1e en 3e dinsdag van de maand  organiseert Mensenwerk Hogeland het Babycafeez. Dit is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders met jonge kinderen. Doel is elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen over alles wat je bezighoudt als ouder van een baby of dreumes. Alles is bespreekbaar. Uiteraard kun je jouw kind(eren) meenemen. Tijdens het Babycafeez kunnen ze in een ongedwongen sfeer (leren) spelen. Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand ben je van 10.00 tot 11.30 uur van harte welkom op de bovenverdieping van de openbare bibliotheek in Winsum.


Kosten

De ondersteuning die we jou en je kind bieden is gratis.

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!