Terug naar Nieuws

 Rondje Gezond in Leens en Uithuizen!

Gepubliceerd op:

 

Gezonder leven?

Wil jij iets veranderen aan de manier waarop je leeft? Ben je vaak moe of merk je dat bewegen niet meer zo makkelijk is? Dan is ons leefstijlprogramma 'Rondje Gezond' iets voor jou! Het programma duurt 10 weken. Samen gaan we stap voor stap op weg naar veranderingen in je leefstijl door aan de slag te gaan met onderwerpen, zoals slaap, ontspanning en bewegen.mailto:s.reilman@hvdsg.nl

 

We starten met een persoonlijk gesprek. Daarna ga je 1,5 uur per week met een leefstijlcoach en beweegcoach in een groep van maximaal 15 mensen op een positieve manier aan de slag met je gezondheid. Je wordt bewust van je eigen gedrag in het dagelijks leven en krijgt tips om dit positief te veranderen. Ook kom je met elkaar op een leuke manier in beweging. Na 10 weken krijg je weer een persoonlijk gesprek om te kijken wat er goed gegaan is en wat een volgende stap kan zijn.

 

Ben je enthousiast? Doe dan mee met ons programma en ontdek hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken in je leven! Het programma start vanaf 2 mei 2024 en vindt plaats in Leens en Uithuizen.

 

Locatie: Gemeentehuis Leens Adres: R. Ritzemastraat 2, 9965 TD Tijdstip: Donderdag van 09:00 tot 10:30

Locatie: Sporthal de Mencke in Uithuizen Adres: Sportlaan 4, Uithuizen Tijdstip: Donderdag van 14:30 tot 16:00

Aanmelden kan via de website www.hogelandbeweegt.nl/sprintgli

Of mail je gegevens naar s.reilman@hvdsg.nl

Bekijk ook

08-04-2024

Themabijeenkomst over Buurtzorg Hoogezand Noord

 Themabijeenkomst van de MS vereniging in Hoogezand:
Lees meer
 
08-04-2024

Themabijeenkomst MS Experience toolkit Delfzijl

 Themabijeenkomst over de MS Experience toolkit in Delfzijl.
Lees meer
 
08-04-2024

Zorgen voor je partner, wat betekent dat voor jou?

Als je de zorg hebt voor je partner dan heeft dit ook gevolgen voor jou. Op donderdag 25 april kun je hier onder leiding van onze mantelzorgconsulent met lotgenoten over praten.
Lees meer