Terug naar Nieuws

BABYCAFEEZ WINSUM TRAPT AF MET WORKSHOP YOGA!

Gepubliceerd op:
BABYCAFEEZ WINSUM TRAPT AF MET WORKSHOP YOGA!


Ook in 2020 is het Babycafeez elke 1e en 3e vrijdag van de maand, weer te vinden in de bibliotheek van Winsum. Het Babycafeez is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders met jonge kinderen. Doel is elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen over alles wat je bezighoudt als ouder van een baby of dreumes (0-4 jaar). Alles is bespreekbaar. Uiteraard kun je jouw kind(eren) meenemen. Tijdens het Babycafeez kunnen ze in een ongedwongen sfeer (leren) spelen. Regelmatig bieden wij leuke workshops, zo ook op 7 februari!

WORKSHOP YOGA

Op vrijdag 7 februari is er een workshop Baby/peuter/dreumes yoga, Gieneke Nuijten van het Zilveren Hart zal deze workshop verzorgen.

De groep zal in 2-en gesplitst worden, waardoor de workshop in alle rust gegeven kan worden, de andere groep is uiteraard al eerder welkom om gezellig te kletsen.

  • Van 10.00-10.25 zijn de dreumesen/peuters aan de beurt.
  • Om 10.30-10.55 zijn de baby’s aan de beurt.

 

Na deze workshop kent u de beginselen van yoga met uw kleine kind.

 

Graag opgeven voor 31 januari via: activiteiten@mensenwerkhogeland.nl

 

Kosten? Deelname aan het Babycafeez is gratis. Een kopje koffie of thee is € 0,50.

Meer informatie? Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina: Babycafeez Winsum. Of bel of mail met buurtwerker Kimberley van Oossanen via 06 307 185 12 of k.vanoossanen@mensenwerkhogeland.nl  

24-04-2024

Dementiemonitor 2024

Heb je dementie of ben je mantelzorger van iemand met dementie? Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met je gaat. Vul dan de vragenlijst in en help ons de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren! Doe je ook mee? Invullen kan t/m 30 juni! Het invullen duurt 15-20 minuten. Tip: gebrui…
Lees meer