Terug naar Nieuws

Donderdag 15 februari: Alzheimer Café Winsum e.o.  Activiteiten voor en met mensen met dementie

Gepubliceerd op:

1706602614859_400_300_1706602645.jpg Wanneer je de diagnose dementie krijgt, verandert je wereld enorm. Je perspectief verandert en je merkt dat je minder kunt dan je voorheen kon. Toch ben je vaak nog in staat om van alles wél te doen. Soms wat minder dan je gewend was, maar er zijn gelukkig voldoende aanpassingen voorhanden.

Activiteiten die je voor je plezier doet als fietsen, sporten, etc. moeten gewoon door kunnen gaan; soms misschien ook wat aangepast.

Op 15 februari komen Aafke Scholtens en Monique Zweep vertellen over hun ervaringen en kennis over activiteiten voor mensen met een dementie. Uiteraard maken we er een avond van waarin we elkaar ook tips en ideeën kunnen geven over activiteiten voor en met mensen met dementie.

Donderdag 15 februari bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

 

Namens de werkgroep Alzheimer Café Winsum e.o.

Erik de Jong

E-mail: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl

19-02-2024

Klaverjascursus in sportcafé De Tirrel

Uitbater Friso De Jongh van sportcafé De Tirrel in Winsum en Kornelis Prins bieden na de voorjaarsvakantie een klaverjascursus van vier avonden aan. De cursusavonden zijn: dinsdag 27 februari, dinsdag 5 maart, dinsdag 12 maart en dinsdag 19 maart. Deelname is gratis. Klaverjassen is een spel…
Lees meer