Terug naar Nieuws

Donderdag 16 mei: Alzheimer Café Winsum e.o. “Het levensboek”

Gepubliceerd op:

1714553698530_400_300_1714553727.jpg Op donderdag 16 mei komt Jan van der Holst in het Alzheimer Café Winsum vertellen over het schrijven van een levensboek.

Belangrijke en waardevolle gebeurtenissen uit iemands leven kun je vastleggen in een levensboek. Het maakt het voor de “hoofdpersoon” van een levensboek gemakkelijker om zijn verleden op een rijtje te zetten. Zeker voor mensen met een vorm van dementie is dit een goed instrument om het leven vast te leggen. www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen

 

Voor de naaste omgeving (familie, vrienden, bekenden, collega’s) van iemand met dementie kan een levensboek bijdragen aan een goed sociaal contact.

Donderdag 16 mei bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

 

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Cafés in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

 

Namens de werkgroep Alzheimer Café Winsum e.o.

Erik de Jong

E-mail: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl

23-07-2024

Campagne 'Pak je Toekomst' van start | Voor jongeren zonder opleiding, baan of uitkering

Op vrijdag 21 juni is in Het Hogeland de Pak je Toekomst campagne van start gegaan. Pak je Toekomst biedt een helpende hand aan jongeren tussen de 16 en 27 jaar die geen onderwijs volgen en zonder werk of uitkering zitten. Het project is een samenwerking tussen Mensenwerk Hogeland, Jongerenwerk Bark…
Lees meer