Terug naar Nieuws

Donderdag 16 mei: Alzheimer Café Winsum e.o. “Het levensboek”

Gepubliceerd op:

1714553698530_400_300_1714553727.jpg Op donderdag 16 mei komt Jan van der Holst in het Alzheimer Café Winsum vertellen over het schrijven van een levensboek.

Belangrijke en waardevolle gebeurtenissen uit iemands leven kun je vastleggen in een levensboek. Het maakt het voor de “hoofdpersoon” van een levensboek gemakkelijker om zijn verleden op een rijtje te zetten. Zeker voor mensen met een vorm van dementie is dit een goed instrument om het leven vast te leggen. www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen

 

Voor de naaste omgeving (familie, vrienden, bekenden, collega’s) van iemand met dementie kan een levensboek bijdragen aan een goed sociaal contact.

Donderdag 16 mei bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

 

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Cafés in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

 

Namens de werkgroep Alzheimer Café Winsum e.o.

Erik de Jong

E-mail: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl

24-04-2024

Dementiemonitor 2024

Heb je dementie of ben je mantelzorger van iemand met dementie? Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met je gaat. Vul dan de vragenlijst in en help ons de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren! Doe je ook mee? Invullen kan t/m 30 juni! Het invullen duurt 15-20 minuten. Tip: gebrui…
Lees meer