Terug naar Nieuws

Extra financieel spreekuur in Bedum, Winsum, Uithuizen en Leens

Gepubliceerd op:

In de week van Lezen schrijven (6 -12 september) biedt Mensenwerk Hogeland inloopspreekuren aan in de bibliotheken van Bedum, UIthuizen, Leens en Winsum. Daar kun je langskomen met al jouw vragen op het gebied van geld.

Het kan gaan om vragen over de Belastingdienst. Scheiden, het verliezen van een partner, met pensioen gaan of er komt iemand bij je wonen.

Je situatie kan veranderen. Daardoor heb je misschien wel recht op meer of minder toeslagen.

Om dit te controleren kun je langskomen op het spreekuur. We helpen jou met het inloggen bij je toeslagen. Samen gaan we kijken waar je recht op hebt.Moet je betalen aan de Belastingdienst?

Je kunt hulp krijgen bij het aanvragen van een betalingsregeling.

Heb je andere vragen over de Belastingdienst? Loop gerust naar binnen.

Alle spreekuren zijn in de bibliotheek.

Klik op de kleine foto hiernaast om de planning van de spreekuren te zien.

Foto's

Bekijk ook

11-05-2022

Donderdag 19 mei: Alzheimer Café Winsum e.o.  “Een beroerte, en dan.......”

Wanneer iemand wordt getroffen door een beroerte is vaak maar een klein deel van de gevolgen direct zichtbaar. Een arm of een been die niet meer goed meebeweegt, herkent iedereen vaak wel. Toch zijn er meer mogelijke gevolgen bij een beroerte zoals problemen met concentratie, taal, geheugen, etc. Oo…
Lees meer
 
19-04-2022

Weekend Schiermonnikoog voor jonge mantelzorgers

Op 24, 25 en 26 juni kunnen de jonge mantelzorgers uit onze gemeente naar Schiemonnikoog. Daar wordt een geweldig weekend georganiseerd met allerlei superleuke actiiviteiten.
Lees meer
 
13-04-2022

Thuiskamer over Zinvol leven

We willen allemaal het liefst een gelukkig leven met liefde, zekerheid, veiligheid  en voorspoed. Het leven bestaat uit ups en ook uit downs. We hebben hier allemaal mee te maken, want hoe ga je om met de situaties van het leven en hoe kun je zin geven aan je eigen bestaan?
Lees meer