Terug naar Nieuws

Extra financieel spreekuur in Bedum, Winsum, Uithuizen en Leens

Gepubliceerd op:

In de week van Lezen schrijven (6 -12 september) biedt Mensenwerk Hogeland inloopspreekuren aan in de bibliotheken van Bedum, UIthuizen, Leens en Winsum. Daar kun je langskomen met al jouw vragen op het gebied van geld.

Het kan gaan om vragen over de Belastingdienst. Scheiden, het verliezen van een partner, met pensioen gaan of er komt iemand bij je wonen.

Je situatie kan veranderen. Daardoor heb je misschien wel recht op meer of minder toeslagen.

Om dit te controleren kun je langskomen op het spreekuur. We helpen jou met het inloggen bij je toeslagen. Samen gaan we kijken waar je recht op hebt.Moet je betalen aan de Belastingdienst?

Je kunt hulp krijgen bij het aanvragen van een betalingsregeling.

Heb je andere vragen over de Belastingdienst? Loop gerust naar binnen.

Alle spreekuren zijn in de bibliotheek.

Klik op de kleine foto hiernaast om de planning van de spreekuren te zien.

Foto's

Bekijk ook

18-10-2021

Valpreventie Winsum, een cursus voor 65+ers

 Vallen is vaak niet het gevolg van gevaarlijke toeren uithalen. De meeste ongelukken bij 65-plussers gebeuren in de thuissituatie. 
Lees meer
 
30-09-2021

Gemeente Het Hogeland waardeert mantelzorgers

Mantelzorgers in de gemeente Het Hogeland zijn gewend om rondom de dag van de Mantelzorg deel te kunnen nemen aan diverse activiteiten. In verband met de onzekerheden vanwege corona, is Mensenwerk Hogeland bezig om een alternatief te vinden. Hierover later meer. Mantelzorgers in onze gemeente kunne…
Lees meer
 
27-09-2021

Blijf Psychisch Fitter, verbeter je mentale conditie

Maak je je wel eens zorgen? Heb je last van stress? Wil je meer grip op je eigen leven? Wil je je weer fitter voelen? Dan is dit iets voor jou!
Lees meer