Terug naar Nieuws

Mensenwerk Hogeland deelt kerststollen uit

Gepubliceerd op:

Medewerkers van Mensenwerk Hogeland gaan kerststollen uitdelen aan cliënten. Dit is de derde ronde in het 'cadeaucircus' van de welzijnsorganisatie en de gemeente Het Hogeland.

Buurtwerkers en maatschappelijk werkers van Mensenwerk Hogeland (MH) gaan de komende tijd kerststollen uitdelen aan hun cliënten in gemeente Het Hogeland. De goed gevulde kerststollen zijn door diverse plaatselijke bakkers gebakken. 

De hulpverlening van Mensenwerk Hogelandheeft de afgelopen tijd voor een groot deel op afstand plaatsgevonden. Om het jaar toch met een beetje persoonlijk contact af te sluiten, gaan de medewerkers van de welzijnsorganisatie persoonlijk kerststollen bij de cliënten rondbrengen.

Het 'cadeaucircus' van Mensenwerk Hogeland is bijna klaar voor dit jaar. De gemeente stelde cadeaukaarten beschikbaar voor de ongeveer 1000 geregistreerde mantelzorgers. MH mocht ze verspreiden. Ook was er een cadeautje van de gemeente voor de vrijwilligers die in diverse projecten van Mensenwerk meedraaien. De vrijwilligers kregen bovendien een cadeaukaart van MH. Nu zijn nu dus de cliënten van MH aan de beurt.

Morgen volgt de laatste cadeauronde: Een 'kerstpakket-drive-through' van het eigen personeel.

21-01-2021

Bingo voor jonge mantelzorgers op 29 januari

Speciale activiteit voor Jonge Mantelzorgers!! Geef je snel op! Wat is een Jonge Mantelzorger? Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Dan ben jij een jonge mantelzorger! Wij organiseren speciaal voor jou leuke activiteiten!
Lees meer