ThuiskamerJezelf zijn

Een Thuiskamer is een plek waar je volledig jezelf kunt zijn, waar je iets kunt komen halen zoals gezelligheid en een lekkere maaltijd. Maar waar je juist ook iets kan komen brengen: jezelf! En je vindt er ook andere bezoekers: meestal dorpsgenoten en bevlogen vrijwilligers.

We willen jouw verhaal horen!

We zijn geïnteresseerd in wie jij bent! Waar liggen je interesses? Wat wil je nog graag doen? Wie wil je graag voor een ander zijn? Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten. Er is altijd ruimte voor een puzzel, een spelletje of een wandeling maken. Evenals een paar luisterende oren die jouw verhaal willen horen!

Een moment van rust

Heb je een lichte zorgvraag? Ook dan is de Thuiskamer er voor jou. Je bent welkom, alleen of samen met je mantelzorger. Kom je alleen? Dan is er voor jouw mantelzorger een moment om iets voor zichzelf te doen of juist een moment van rust.

Waar zijn Thuiskamers?

In onze mooie gemeente zijn momenteel zeven ‘Thuiskamers’ actief:
De Holm in Den Andel, Restaurette Schierzicht in Lauwersoog, Bommelthoes in Uithuizermeeden, DörpsStek in Ulrum, Winkheem in Winsum, Nova Noabers in Winsum en De Meenschaar in Bedum.

Inspiratiekaarten

Om je te helpen bij de voorbereiding en de invulling van het programma voor een thuiskamers hebben wij een mooie set inspiratiekaarten gemaakt. Op elke kaart wordt een onderwerp behandeld dat jou kan helpen.
Ben je geïnspireerd geraakt of heb je vragen? Wij helpen graag. Bel voor meer informatie: Jan Bernard Oostwoud, T (0595) 745 090.

1634539412980_800_533_1634539436.jpg

 

Zelf een Thuiskamer starten?

Hebt je zelf zin om een Thuiskamer in jouw woonplaats te starten? Wij helpen graag bij de organisatie en voorbereiding daarvan. Bel voor meer informatie: Jan Bernard Oostwoud, T (0595) 745 090.

 


Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!