Gedrag

Kan jouw zoon of dochter niet goed meekomen op school? Heeft hij of zij moeite met sociale contacten en bijvoorbeeld vaak ruzie met andere kinderen? Bij (gedrags)problemen is sprake van negatief gedrag. Natuurlijk wil je dat als ouder of verzorger graag ombuigen naar positief gedrag. Mensenwerk Hogeland kan jou hierbij helpen.

Hoe helpen wij jou?

Onze professionele medewerkers kunnen jouw kind lichte ondersteuning bieden bij gedragsproblemen. Dit doen we door het kind handvatten aan te reiken. Wij leggen de nadruk altijd op positief gedrag.

Onze begeleiding

Hoe lang de hulp duurt, bepalen we samen. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig, soms is 1 gesprek al genoeg. Ook is het mogelijk dat de ondersteuning die wij bieden niet voldoende is voor jouw kind. In dit geval kunnen wij je doorverwijzen naar hulp die beter aansluit op wat nodig is.

Schoolmaatschappelijk werk

Onze schoolmaatschappelijk werkers zijn op de middelbare scholen in onze gemeente aanwezig. Ze zijn daar makkelijk bereikbaar voor leerlingen, leerkrachten en ouders. Lees hier meer over het schoolmaatschappelijk werk.

Kosten

De ondersteuning die we jou en je kind bieden is gratis.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!